onsdag den 3. august 2011

Samuel 5 mdr og syg

Tænk at det allerede er 5 mdr siden i dag, at jeg fødte Samuel hjemme i stuen :)
Ja tiden går stærkt, og det er bare med at nyde den mens de er små.
Lige nu kunne jeg og helt sikkert også Samuel dog godt have været foruden den mellemørebetændelse han har fået raget til sig. Troede slet ikke at så små mennesker kunne få det. Men ak, min lille Samuel er ramt, og har haft feber i 3 dage nu. Lægen har ordineret imacillin som ungen selvfølgelig brækker sig af, så det er bare med at tænke kreativt når medicinen skal ned. Men ned kommer den og nogen gange også op, men så må vi tage det med.
Det er hårdt at have feber og skønt med en kold klud på pandenMen det hele skal vel ikke handle om sygdom og elendighed. Der sker skam også positive ting her hjemme. Fabian er langt om længe startet i børnehave, og i dag har han været der for første gang uden far. Ja Henrik har fået æren af at køre Fabian ind, når nu Samuel er syg. Dagen er forløbet godt og kl 14 ringede de fra børnehaven og sagde at Fabian gerne ville hentes.
Her til aften er madpakken smurt og Fabian skulle lige have lidt smagsprøver, så jeg var nødt til at supplere lidt op da han var færdig. Sjovt så stor en betydning det har det der med at have egen madpakke med :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar