Lækkerier til salg


Her vil komme både nyt og brugt til salg. primært ting til baby, men måske også Mum stuf :)

Følgende "smækbukser" sælges. da jeg har fået endnu en dreng, og derfor ikke får brug for disse farver. Jeg beholder selv de grønne og blå som jeg har strikket :)


Lækre mørkelillae bukser strikket i "dale baby ull" (100% merinould) str ca 0-3 mdr. Indvendig benlængde ca 21 cm. Mål fra top til skridt ca 17-18 cm. Dertil hørende baby sokker i samme materiale. længde fra hæl til tå ca 9 cm.

sælges samlet for 200,-Lyselillae bukser strikket i lanett fra Sandness garn (100% merinould. Superwash) Str ca 3-6 mdr. Indvendig benlængde ca 24 cm.
Der er en fejl på højre ben hvor en hel pind er strikket ret, og der derfor er en gennemgående "stribe" på benet. Det kan anes på billedet.
Sælges for 200,-
SOLGT


Cerise farvede bukser str ca 3-6 mdr. strikket i dale baby Ull. (100 % merinould) indvendig benlængde ca 24-25 cm. De er en lille smule større end de lyselillae. 2 par sokker, som måler ca 10 cm fra hæl til tå.

Sælges samlet for 250,-
Fælles for alle bukserne er, at der ikke er strikket knaphuller i og ej heller er sat knapper i.
jeg synes nemlig selv det er nemmest bare at sy knapper og stropper fast der hvor baby passer bukserne. stropperne er elastiske nok til bare at blive vippet ned om skuldrene. man kan også udelade knapperne. Alle bukserne er mere klarer i farven i virkeligheden. Synes ikke billederne helt gengiver den korrekte farve.
Hvis du vælger at købe mere end 1 par finder vi en god pris. husk porto kommer oveni :)
Send en mail hvis du er interesseret chrjulie@msn.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar