mandag den 13. juni 2011

Genbrugsguld til mor :)

I går gik turen til Dragør markedet, og kors hvor var der mange mennesker. Så mor her måtte hive kuglepinden frem og skrive tlf nr und alles på Fabians arm, hvis nu han skulle blive væk i menneskemængden.
Det i sig selv var næsten højdepunktet for ham på hele dagen. for som han selv sagde "mor, det er da noget fjollet noget". Armen blev nøje studeret og jeg fik mange gange af vide at "man må jo ikke tegne på sig selv mor" Jovist lille ven, men mor her må gerne gøre sig i undtagelserne når behovet er for det :)

Fabian fik prøvet Radiobilerne og Pariserhjulet (som morfar måtte lokkes med op i) Han blev selvfølgelig også fodret med slushice, softice og popcorn, alt imens lillebror sov trygt i sin barnevogn. Og her er det så at mors genbrugsguld kommer ind i billedet, for jeg fandt nemlig denne her:


Jep BABY- bogen af Rebecca Persson lå der på bordet, og sagde KØB MIG. Og så fik jeg den endda til en flad 100,- seddel. Den kan varmt anbefales hvis man er øko-nørd lige som jeg, eller bare godt kunne tænke sig at "snusse" lidt til det, og få ideer til gode alternativer i forhold til tøj, babyudstyr, mad og lignende.

Så GLEMME GLEMME GLEMME at Fabian er blevet proppet med is og alt det der. Fra i morgen af lever vi økologisk og bæredygtigt min lille skat :) Ej spøg til side. Vi skal da selvfølgelig leve i nuet og det er da også det jeg bestræber mig på at gøre :)


Med i barnevognen røg også lige et par babyshorts fra idaT til Samuel, samt en flyvemaskine fra Huggy Buggy, som egentlig også var beregnet til lillebror. Men Fabian har leget med den siden vi kom hjem i går, så det må vist hellere blive en deler :)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar