torsdag den 22. september 2011

En ej forventet morgen

I går morges da jeg stod op, havde far lavet dejlig havregrød til Fabian med mange smørklatter som han jo elsker og strøet med kanelsukker. Inden han gik på arbejde vækkede han mig og sagde at fabian var parkeret foran fjernsynet med hans havregrød. Jeg listede ud af sengen og kaldte fra førstesalen til Fabian at jeg lige hurtigt ville smutte i bad.

Nå men ud af badet, ned i stuen, og hvad var nu det....? Fabian havde store brune kanelsukker mundvige. Joooo han havde da synes at far havde været for nærig med kanelsukkeren, og havde derfor selv puttet mere på. Det var så hele bøtten med kanelsukker det var gået ud over. Der var mere kanelsukker end havregrød.
Et sådan syn kan kun få mig til at trække på smilebåndet. Vi måtte smide havregrøden ud, og erstatte det med et knækbrød med smør. Han ensisterede end ikke på at beholde det. Det var måske alligevel ikke så lækkert som han havde troet.Efter en omgang støvsugning. smuttede jeg i bryggerset for at tage tøj på. Det havde jeg jo ikke nået i farten.
Da jeg kom ind viste han mig stolt de fine tegninger han havde tegnet med kuglepind på vores nye trægulv fra April i år...... det er så her jeg har lært, at man skal tælle til 10. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.

"Jamen Fabian dog hvad er det du har lavet?"
"Jeg har tegnet på gulvet så det blev pænere" :)
"Ja det kan jeg sandelig se, men du må aldrig tegne på andet end papir uden at ha snakket med mor eller far om det først"
"ok mor, det skal jeg nok huske til næste gang"

Hurra for Nano-svampe. De har faktisk fjernet meget af kuglepinden. Han havde faktisk tegnet 4 forskellige tegninger rundt på gulvet i stuen. Godt far var på arbejde. Han havde helt bestemt fået grå hår af en sådan episode. Er også lidt overrasket over min milde reaktion. Men er overbevist om, at netop det at jeg ikke blev vred og skældte ud gjorde at han havde en dejlig dag i børnehaven uden bekymringer.
Ja man bliver sat på nogle svære prøver engang imellem. Dette har helt bestemt været en af dem :)

1 kommentar:

  1. Hej Julie

    Det var hyggeligt at møde dig til blogtræffet, jeg håber at vi mødes en anden gang.

    SvarSlet